ПІДВИЩЕННЯ КРИПТОГРАФІЧНОЇ СТІЙКОСТІ АГРЕГОВАНОГО ЦИФРОВОГО ПІДПИСУ ЗА РАХУНОК КОМБІНОВАНОЇ СИСТЕМИ АВТЕНТИФІКАЦІЇ - Чубаєвський, Віталій; Луцька, Наталія; Савченко, Тетяна; Власенко, Лідія; Синельник, Кирило (Електронне фахове наукове видання «Кібербезпека: освіта, наука, техніка», 2023)
У цій статті розглянуті механізми, методи ідентифікації та автентифікації користувача; криптографічні протоколи автентифікації; виконаний аналіз за найбільш розповсюдженими показниками автентифікації; визначено найбільш доцільний спосіб автентифікації — за допомогою цифрового підпису; проаналізована криптографічна стійкість цифрового підпису за рахунок RSA алгоритму.